Buitencoaching

Tijdens heerlijke wandelingen in de natuur kom je even los van thuis. Je voelt letterlijk de ruimte om dingen anders te bekijken. De patronen in de natuur zorgen ervoor dat je hersenen ontspannen en daardoor kunnen we letterlijk stappen zetten. In het coachingstraject werken we stapsgewijs en resultaatgericht aan jouw probleem waardoor je al snel verandering zult merken. Dus niet alleen lekker wandelen of een goed gesprek maar met behulp van verschillende oefeningen in de natuur en thuiswerkopdrachten breng ik jou in slechts vijf gesprekken dichter bij jouw wonder.

Creatieve coaching

Ben je iemand die beeldend denkt of houdt van creatief bezig zijn? Dan is dit een goede methode voor jou! Door middel van een moodboard en creatieve opdrachten werken we actief aan jouw doelen. Niet alleen maar praten maar lekker bezig zijn waardoor patronen helder worden en doelen zichtbaar. Ben je echt bereid om te veranderen en de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw allermooiste toekomst dan maken we stappen richting jouw droomleven!

Psych-K

Ben je klaar om je oude belemmerende overtuigingen los te laten? Wil je de vicieuze cirkel van negatieve gedachten doorbreken en je onderbewuste herprogrammeren? Psych-K is een spirituele methode waarbij je diepgewortelde overtuigingen omzet in helpende gedachten. Hierdoor voelt het leven zoveel lichter en vrolijker en zal je merken dat je volledig anders tegen de wereld aan zult kijken. In plaats van met je bewuste geest heel hard werken om positief te denken kan je met deze methode grote stappen zetten door je onderbewuste patronen te doorbreken en oude vastgeroeste gewoontes los te laten. Op weg naar een onbelemmerd vrij leven waarbij je zelf de regie pakt.

Wat ik erg goed van Kirsten vond is dat ze in alles de samenwerking zoekt. Ze gebruikte mijn input om samen tot een idee te komen het op te lossen. Ze liet me zelf ook nadenken waardoor we altijd tot een juiste opdracht en oplossing zijn gekomen.

en nu praktisch?