Kirsten WiltensIk ben Kirsten Wiltens (1977), trotse mamma van Suze en Wiesje. Ik woon sinds 2008 in het prachtige Drenthe en heb daar de liefde voor het wandelen ontdekt. Dagelijks verwonder ik mij over de mooie natuur, de geur van mijn lief en de gekke capriolen van mijn meiden. Genieten doe ik graag van mijn kopje thee, lekker koken en inspirerende gesprekken met bijzondere mensen

Sinds 1999 ben ik werkzaam geweest als hulpverlener en orthopedagoog/gedragswetenschapper in de jeugdzorg en jeugdpsychiatrie. Daarin coachte ik teams, medewerkers en jongeren met veel plezier en passie. Na een heftige periode van ziekte (evenwichtsstoornis) ben ik naast revalideren bezig met het opstarten van een praktijk aan huis. Hierbinnen bied ik individuele coaching nadat ik meerdere aanvullende coach opleidingen en veel aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan. Nadat ik het wonder van deze ontwikkeling heb ervaren ben ik nog meer gedreven om  andere te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen en een positive verandering te bewerkstelligen. Ik ben enorm enthousiast geraakt door de impact van creatieve coaching en buitencoaching en de kracht van PSYCH-K op de levens van mijn klanten.

Met mijn creatieve out-of-the-box ideeën, ruime ervaring en energie wil ik je graag helpen om stappen te zetten en te komen tot direct resultaat.

Kirsten is een prettige persoonlijkheid. Dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde en kwetsbaar durfde op te stellen. Ze houdt het laagdrempelig en is eerlijk en direct. Haar positieve benadering maakte dat ik me snel beter voelde en mezelf de moeite waard vind.

Kennismaken?