Kirsten WiltensIk ben Kirsten Wiltens (1977), trotse mamma van Suze en Wiesje. Ik woon sinds 10 jaar in het prachtige Drenthe en heb sinds kort de liefde voor het wandelen ontdekt. Dagelijks verwonder ik mij over de mooie natuur, de geur van mijn lief en de gekke capriolen van mijn meiden. Genieten doe ik graag van mijn kopje thee, lekker koken en inspirerende gesprekken met bijzondere mensen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als hulpverlener en orthopedagoog/gedragswetenschapper in de jeugdzorg en jeugdpsychiatrie. Daarin coach ik teams, medewerkers en jongeren met veel plezier en passie. Naast mijn huidige baan als hulpverlener in het MBO heb ik een eigen bedrijf opgestart. Hierbinnen bied ik individuele buitencoaching aan omdat ik tijdens mijn opleiding bij het coachbureau het wonder heb ervaren van het coachen in de natuur. Ik ben enorm enthousiast geraakt door de impact van deze vorm van coaching op de levens van mijn klanten.

Met mijn creatieve out-of-the-box idee├źn, ruime ervaring en energie wil ik je graag helpen om stappen te zetten en te komen tot direct resultaat.

Kirsten is een prettige persoonlijkheid. Dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde en kwetsbaar durfde op te stellen. Ze houdt het laagdrempelig en is eerlijk en direct. Haar positieve benadering maakte dat ik me snel beter voelde en mezelf de moeite waard vind.

Kennismaken?