We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we kijken waar je veranderwensen liggen en tegen welke problemen je aanloopt. Dit eerste gesprek is gratis zodat we kunnen kijken of er van beide kanten de ó zo belangrijke klik is.

Het coachingstraject bestaat uit een aantal gesprekken van één tot anderhalf uur. Die plannen we eens per twee weken zodat je tussendoor tijd hebt om praktische thuisopdrachten uit te voeren. Tijdens de laatste afspraak evalueren we wat je hebt geleerd zodat je dat in de toekomst vaker kan gebruiken als je tegen andere problemen aanloopt.

  • Ik wandel in de bossen rondom Veenhuizen en heb een praktijk aan huis (de grote schuur achter het huis) Er is gratis parkeergelegenheid en een toilet aanwezig. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover hotel Bitter en Zoet.
  • We maken binnen twee weken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis, na afloop bepalen we of we met elkaar in zee gaan.
  • Het coachtraject bestaat uit een aantal afspraken, ik kom graag snel tot de kern van het probleem zodat we stappen kunnen zetten richting verandering.
  • Kies je voor buitencoaching dan duren de wandelingen één tot anderhalf uur (3 tot 4 km lopen). Is de afstand een probleem? Laat het me weten dan verzinnen we er iets creatiefs op. Zorg voor waterdicht schoeisel en geschikte buitenkleding.
  • De kosten zijn €68- per afspraak (tijdelijk opstarttarief). Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar, daarentegen hanteer ik geen wachttijden en vaak kost een traject niet meer dan je eigen risico van de zorgverzekering. Zijn de kosten een onoverkomelijk probleem, laat het me weten dan vinden we vast een oplossing!
  • In overleg zijn langere trajecten mogelijk of kan ik met teams werken, vraag naar de mogelijkheden.

De rust die Kirsten uitstraalde was prettig. Het is toch een beetje vreemd om tegen een onbekend persoon te praten over de dingen die je bezighouden. Ik voel me niet aangetrokken tot een sofa-gesprek bij een coach maar de combinatie met wandelen in de natuur creëerde bewustwording in het hier en nu. Het leegmaken van je hoofd dus en het bewust worden van eventuele spanningen in je lijf en het echt kijken naar de omgeving waarin je je bevindt.

Met wie ga je op pad?