We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we kijken waar je veranderwensen liggen en tegen welke problemen je aanloopt. Dit eerste gesprek is gratis zodat we kunnen kijken of er van beide kanten de ó zo belangrijke klik is.

Het coachingstraject bestaat uit vier wandelingen van één tot anderhalf uur. Die plannen we eens per twee weken zodat je tussendoor tijd hebt om praktische thuisopdrachten uit te voeren. Tijdens de laatste wandeling evalueren we wat je hebt geleerd zodat je dat in de toekomst vaker kan gebruiken als je tegen andere problemen aanloopt. Ook ontvang je een handgetekende kaart met een persoonlijk voor jou uitgezochte quote als reminder.

  • Ik wandel in de bossen rondom Assen (Kampsheide), Eext (Gieterbos), Glimmen (Appelbergen) en Zeegse. Er is gratis parkeergelegenheid en toiletten aanwezig of in de buurt.
  • We maken binnen twee weken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis, na afloop bepalen we of we met elkaar in zee gaan.
  • Het coachtraject bestaat uit vier wandelingen van één tot anderhalf uur (4 à 5 km lopen). Is de afstand een probleem? Laat het me weten dan verzinnen we er iets creatiefs op.
  • De kosten voor het hele traject zijn €495,- (incl. BTW) per persoon. Voor werkgevers zijn de kosten €695,- (incl. BTW).
  • In overleg zijn langere trajecten mogelijk of kan ik met teams werken, vraag naar de mogelijkheden.

De rust die Kirsten uitstraalde was prettig. Het is toch een beetje vreemd om tegen een onbekend persoon te praten over de dingen die je bezighouden. Ik voel me niet aangetrokken tot een sofa-gesprek bij een coach maar de combinatie met wandelen in de natuur creëerde bewustwording in het hier en nu. Het leegmaken van je hoofd dus en het bewust worden van eventuele spanningen in je lijf en het echt kijken naar de omgeving waarin je je bevindt.

Met wie ga je op pad?